Kaos-1

  • Girl’s sweatshirt LY20-040

    Kaos baju awéwé LY20-040

    Gaya No .: LY20-040
    Warna: Angkatan Laut
    Ukuran Range: 4-12A
    Lawon: 100% katun bulu, 280gsm
    Aksésori: pita elastis, Rhinestone
    Fitur: Raglan leungeun baju + 3 pcs panels ku bolong ujung atah dina warna ganda
    Babasan: Nyetak panempatan nganggo rhinestones setrika, Bordir tambalan Bulu
  • Girl’s hoodie LY20-041

    Hoodie awéwé LY20-041

    Gaya No .: LY20-041
    Warna: Pink
    Ukuran Range: 4-12A
    Lawon: 100% katun bulu, 280gsm + 100% katun benang-dyed belang lawon anyaman di handapeun
    Aksésori: pita elastis, Mutiara, Bola bulu, tombol Plastik
    Komentar: Panempatan citak ku rhinestones ironis, mutiara & bola bulu, 2 palsu susunan lawon anyaman belang di handapeun
  • Girl’s sweatshirt L-320
  • Girl’s sweatshirt GXX-6

    Kaos awéwé GXX-6

    Style No .: GXX-6 Color: Pink Size Range: 2-8A lawon: 100% cotton wool, 280gsm + Front body shell: 100% polyester polybit feather; Lapisan awak payun: Poli jersey tunggal, 150g aksésori: Pita elastis, Fitur Payet: Kain diri ruffled ujung sareng overlock dina armholes, panel lawon bulu Kelinci dina payuneun Pernyataan: Sulaman tambalan, sulaman Payet
  • Girl’s sweatshirt GXX-2