Rok & Pakéan

  • Girl’s dress WP-3223

    Pakéan awéwé WP-3223

    Gaya No.: WP-3223
    Warna: Bodas / Angkatan Laut
    Ukuran Range: 4-12A
    Lawon: 95% katun 5% spandex jersey tunggal, 160gsm + 100% poliéster renda; Cangkang handap: 100% poliéster bolong, lapisan handap: 95% katun 5% spandex jersey tunggal, 160gsmwith sadaya-over print
    Aksésori: Sequin, Intan
    Fitur: Kantong tambalan / sulaman payet, bolong bolong ku inten ku ngaput tangan
    Komentar: Panel renda dina awak payun, bolong Pleated kalayan ujung atah dina pingping
  • Girl’s dress XGR-155

    Pakéan awéwé XGR-155

    Style No .: XGR-155 Warna: Pareum bodas Ukuran Range: 4-12A Lawon: Shell: 100% katun ruffly anyaman lawon; Lapisan: 100% katun anyaman lawon 90 × 88 Asesoris: Renda, Ritsleting Henteu katingali: Bordir nganggo tassels, Lengan nganggo renda katun, Pita renda di handapeun
  • Girl’s dress WW-15

    Pakéan awéwé WW-15

    Gaya No.: WW-15
    Warna: Lt. biru
    Ukuran Range: 4-12A
    Lawon: Cangkang: 100% poliéster renda; Lapisan: 100% katun anyaman katun 90x88
    Aksésori: pita anyaman ku pérak sisi, seleting henteu katingali
    Babasan: Ruku pita anyaman nganggo sisi pérak di payun
  • Girl’s dress WP-3095
  • Girl’s dress WP-3006
  • Girl’s dress WP-3004

    Pakéan awéwé WP-3004

    Gaya No. busur lawon
  • Girl’s dress LY-609

    Pakéan awéwé LY-609

    Gaya No .: LY-609 Warna: Pink / Gray Ukuran Ukuran: 1-5A Lawon: 95% katun 5% spandex jersey tunggal, 160gsm; Cangkang handap: 100% poliéster bolong ku manik-manik, lapisan handap: 100% katun anyaman lawon 90 × 88 aksésori: Sequin Ucapan: print panempatan, sulaman sequin
  • Fashion sleeveless dresses/WP-C1008

    Pakéan tanpa lengan pantun / WP-C1008

    Asesoris: Elastis pérak, Mutiara Babasan: Chiffon dina cangkang handap kalayan kembang Bagian pink luhur lawon baju tanpa lengan ieu nyaéta katun kalayan spandex, ngagem nyaman sareng napas, henteu sieun ku hawa sultry dina usum panas. Bentuk beuheung lemes melengkung, saderhana sareng loma. Sisi payunna dihias ku mutiara sareng kembang leutik anu sami sareng rok handapeun anu hirupna, sadayana ieu raoseun sareng bageur. Jahitan pinggel dihias ku pita elastis pérak, anu elas saé ...