Produk

  • Girl’s sweatshirt LY20-040

    Kaos baju awéwé LY20-040

    Gaya No .: LY20-040
    Warna: Angkatan Laut
    Ukuran Range: 4-12A
    Lawon: 100% katun bulu, 280gsm
    Aksésori: pita elastis, Rhinestone
    Fitur: Raglan leungeun baju + 3 pcs panels ku bolong ujung atah dina warna ganda
    Babasan: Nyetak panempatan nganggo rhinestones setrika, Bordir tambalan Bulu
  • Girl’s dress WP-3223

    Pakéan awéwé WP-3223

    Gaya No.: WP-3223
    Warna: Bodas / Angkatan Laut
    Ukuran Range: 4-12A
    Lawon: 95% katun 5% spandex jersey tunggal, 160gsm + 100% poliéster renda; Cangkang handap: 100% poliéster bolong, lapisan handap: 95% katun 5% spandex jersey tunggal, 160gsmwith sadaya-over print
    Aksésori: Sequin, Intan
    Fitur: Kantong tambalan / sulaman payet, bolong bolong ku inten ku ngaput tangan
    Komentar: Panel renda dina awak payun, bolong Pleated kalayan ujung atah dina pingping
  • Girl’s padded jacket (Long length pattern) FH20-047

    Jaket padded mojang (Pola panjang panjang) FH20-047

    Gaya No.: FH20-047
    Warna: Bodas
    Ukuran Range: 4-12A
    Lawon: cangkang: 100% poliéster 50D anyaman lawon kalayan sagala-leuwih foil print; Lapisan awak / leungeun baju: 210T taffeta, Hood lining: Bulu kelenci palsu; Bubuka hood: Bulu kelenci palsu anu tiasa dicabut; Ngeusian: Sutra sapertos wadding ku panangan
    Aksésori: tombol transparan, tombol snap, Gesper emas logam, seleting Plastik
    Fitur: Seueur foil nyetak dina lawon cangkang, bulu kelenci palsu dina cuff sareng tiung muka
    Komentar: Sadaya-leuwih foil print, Pinggang sabuk, cuff leungeun baju Windproof kalayan 1x1 datar-rajutan iga
  • Men’s Sport Hoddies  SX-2183

    Lalaki Olahraga Hoddies SX-2183

    Gaya No.: SX-2183
    Warna: Hideung / Lt.grey / Beureum
    Rentang Ukuran: SML-XL-XXL
    Lawon: 70% katun 25% poliéster 5% spandex bulu, 260g
    Aksésori: seleting Plastik, pita Herringbone, draw draw Hood
    Perhatosan: Penempatan karét nyetak dada kénca & leungeun baju, Potong & sewn panels dina taktak & leungeun baju, kantong Kanguru
  • Men’s Hoddies  SH-965

    Lalaki Hoddies SH-965

    Gaya No. Palsu palsu sareng Silver réfléktif réplikasi + cét reflektif dina dada kénca. Kaos baju anu modis di taun 1980an mangrupikeun baju paling umum dina kahirupan modéren masarakat, sareng janten baju anu paling diperyogikeun pikeun baju lalaki. Dina hal prakték ...
  • Men’s Polo shirt  SX-2349

    Kaos Polo Lalaki SX-2349

    Gaya No.: SX-2349
    Warna: Beureum
    Ukuran Ukuran: SML-XL
    Lawon: 100% kapas katun, 210g
    Aksésori: tombol Plastik, anyaman pita, Datar-iga
    Keterangan: All-over print + Sulaman
  • Men’s Sport T-shirt  SH-693

    Kaos Olahraga Pria SH-693

    Fitur: Perhatosan Anu Tiasa: Sadaya-cetak Kaos oblong anu dicitak mangrupikeun kombinasi seni sareng pantun anu cerdik sareng pangaruh anu haneut tina warna sareng pola, anu nyorot ka nonoman sareng kapribadian publisitas nonoman. Desain anu saderhana tapi henteu saderhana nyaéta kaos oblong anu leres. Henteu janten masalah éta kaos oblong bodas dina usum panas atanapi baju kaos dina usum salju, percetakan hurup peryogi pisan. Desain percetakan pasang jalan utamina dumasarkeun kana pola atanapi warna kalayan stimulasi indrawi. Anu p ...
  • Men’s Polo shirt  SH-732

    Kaos Polo Lalaki SH-732

    No Style.: SH-732 Asesoris: Tombol plastik, pita anyaman, Datar-Iga Babasan: Sakabeh cetak + Bordir Kalayan popularitas pantun lalaki, lawon Polo Lalaki kalayan serat lengkepna beuki populér. Polo ngora dirajut lawon kalayan sénsitip sareng panon-catching rarasaan ogé ku kuat balik. Pigeut sareng lawon rajutan polos dipapaésan dina bagéan kaos polo lalaki ngalangkungan blok warna, corétan lébar warna cerah sareng percetakan huruf. Naha éta téh pique sareng ...
  • Men’s Shorts  B300155

    Celana Pendek Lalaki B300155

    No Style.: B300155 aksésori: Elastis, Drawcord Ucapan: Cetakan karét panempatan, Kantong tambalan nganggo cét di beulah katuhu Salaku salah sahiji barang sadidinten anu paling umum, anu pondok éta populér ku konsumén sapanjang taun. Angin fungsional masih populér, olahraga anu leupas sareng saderhana nunjukkeun rasa modél anu kuat, anu janten perhatian anyar. Dina hal téknologi, gabungan warna sareng matéri masih arah kinerja désainer, anu ogé masihan gaya na langkung ageung ...
  • Girl’s warm leggings/XN-8037

    Legging haneut mojang / XN-8037

    Legging anu caket ieu, anu peryogi pisan pikeun usum salju, didamel tina buludru mirco anu kandel, padet, lemes sareng lemes. Lawon halus ieu henteu ngan ukur haneut, tapi ogé fleksibel sareng raket. Éta ngagaduhan standar anu cocog sareng kulit anu luhur, bulu na henteu gampang digosok sareng ditumpes, sareng langkung awét sareng henteu gampang diudar sareng ngarusak sareng kerut saatos dikumbah sababaraha kali. Fitur dua lapis nyayogikeun résistansi angin anu saé pisan sareng haneut awét. Pinggel didamel tina lawon awak ku ...
  • Men’s Long pants  SH-973

    Calana Panjang Lalaki SH-973

    No Style.: SH-973 aksésori: Elastis, Drawcord, Nylon zipper dampak, anu sakumaha panon-catching sakumaha kinerja anca dibere ku sirkus. Gaya anéh cocog pikeun kelompok konsumén ngora. Penyebaran warna padet anu kasebar masihan calana olahraga perso mandiri sareng alami ...
  • Camouflage vest/SH-1016

    Rompi kamuflase / SH-1016

    Asesoris: Labél silikon, beungkeutan elastis, Tali pipa, Ritsleting rét Plastik: Seueur cetak Kusabab cuaca tiris, seueur jalma milih baju empuk katun panjang. Éstu raoseun pameunteu nganggo baju bentukna panjang, tapi milih baju bentuk pondok henteu cekap tetep haneut. Janten anu paling merenah kedah janten rompi kapas. Desain rompi ieu henteu ngan ukur modis sareng geulis, tapi ogé merenah pikeun kagiatan. Éta ogé pilihan seueur jalma Jinis ieu ...
123456 Teras> >> Halaman 1/16