Kaos Polo-2

  • Men’s Polo shirt  SX-2349

    Kaos Polo Lalaki SX-2349

    Gaya No.: SX-2349
    Warna: Beureum
    Ukuran Ukuran: SML-XL
    Lawon: 100% kapas katun, 210g
    Aksésori: tombol Plastik, anyaman pita, Datar-iga
    Keterangan: All-over print + Sulaman
  • Men’s Polo shirt  SH-732

    Kaos Polo Lalaki SH-732

    No Style.: SH-732 Asesoris: Tombol plastik, pita anyaman, Datar-Iga Babasan: Sakabeh cetak + Bordir Kalayan popularitas pantun lalaki, lawon Polo Lalaki kalayan serat lengkepna beuki populér. Polo ngora dirajut lawon kalayan sénsitip sareng panon-catching rarasaan ogé ku kuat balik. Pigeut sareng lawon rajutan polos dipapaésan dina bagéan kaos polo lalaki ngalangkungan blok warna, corétan lébar warna cerah sareng percetakan huruf. Naha éta téh pique sareng ...
  • Men’s Polo shirt  SH-251
  • Men’s Polo shirt  GR-410