Jaket empuk-1

  • Girl’s padded jacket (Long length pattern) FH20-047

    Jaket padded mojang (Pola panjang panjang) FH20-047

    Gaya No.: FH20-047
    Warna: Bodas
    Ukuran Range: 4-12A
    Lawon: cangkang: 100% poliéster 50D anyaman lawon kalayan sagala-leuwih foil print; Lapisan awak / leungeun baju: 210T taffeta, Hood lining: Bulu kelenci palsu; Bubuka hood: Bulu kelenci palsu anu tiasa dicabut; Ngeusian: Sutra sapertos wadding ku panangan
    Aksésori: tombol transparan, tombol snap, Gesper emas logam, seleting Plastik
    Fitur: Seueur foil nyetak dina lawon cangkang, bulu kelenci palsu dina cuff sareng tiung muka
    Komentar: Sadaya-leuwih foil print, Pinggang sabuk, cuff leungeun baju Windproof kalayan 1x1 datar-rajutan iga
  • Girl’s padded jacket FH-110

    Jaket bantalan awéwé FH-110

    Gaya No .: FH-110 Warna: Ukuran Angkatan Laut: 4-12A Lawon: Cangkang: 100% poliéster dicitak lawon anyaman 50D; Pindingna: 210T taffeta; Ngeusian: Sutra-sapertos wadding ku panangan Asesoris: Pél elastis, Pléslip ritsleting: Sakabéh cetak
  • Girl’s padded jacket (Long length pattern) FH-108

    Jaket padded mojang (Pola panjang panjang) FH-108

    Gaya No .: FH-108 Warna: Pink Ukuran Range: 4-12A Lawon: Shell: 100% poliéster dicitak lawon anyaman 50D; Lapisan awak / tiung: Bulu bejirog; Lapisan leungeun baju: 210T taffeta; Bubuk hood: Bulu panjang warna-warni anu tiasa dicabut; Ngeusian: Ngabungkus sutra sapertos ku Asesoris tangan: Tombol snap, Nylon ritsleting, Pléslip ritsleting Komentar: Kukupu sadaya-langkung cetak, Bola bulu dina panyekel ritsleting saku, Tiung anu tiasa dicabut nganggo nilon
  • Girl’s padded jacket (Long length pattern) FH-107

    Jaket padded mojang (Pola panjang panjang) FH-107

    Style No .: FH-107 Warna: Pink Size Range: 4-12A lawon: Shell: 100% polyester 75D anyaman lawon; Lapisan awak / tiung: Bulu bejirog, Lapisan leungeun baju: 210T taffeta; Bubuka hood: Dipecat 2 warna bulu panjang; Ngeusian: Ngabungkus sutra sapertos ku aksésoris tangan: Tombol transparan, pita elastis, Pléslét ritsleting Fitur: Pola haté quilted, Bulu panjang dina 2 warna dina tiung, Kantong buluan haté ku sulaman sulaman Babasan: Sulaman Sequin, cuff leungeun baju anu tahan angin sareng 1 × 1 tulang rusuk rajutan datar
  • Girl’s padded jacket (Long length pattern) FH-83A

    Jaket padded mojang (Pola panjang panjang) FH-83A

    Gaya No .: FH-83A Warna: Héjo poék Ukuran Range: 6-16A lawon: Shell: 100% poliéster dicitak filamén; Pindingna: 210T taffeta; Ngeusian: Sutra-sapertos wadding ku panangan Asesoris: Stopper logam, Nylon ritsleting, Plésél ritslét Fitur: Kukupu foil emas cetakan dina lawon cangkang, Modél di bagian handap tukang buntut handapeun Perhatosan: Cetakan foil emas, tiung tiasa dicabut nganggo nilon
  • Girl’s padded jacket FH-58

    Jaket bantalan awéwé FH-58

    Gaya No .: FH-58 Warna: Pink Ukuran Range: 4-12A Lawon: Shell: 100% poliéster anyaman lawon; Lapisan awak / leungeun baju: Poli anyaman lawon; Lapisan Hood: Poli anyaman lawon; Ngeusian: Sutra-sapertos wadding ku panangan Asesoris: beungkeutan elastis, Plésél ritslét Fitur: Awak / panangan: Bordir dina cangkang sareng lawon pinding tanpa jahitan Jahitan: Sulaman sadayana
  • Girl’s padded jacket (Long length pattern) FH20-056

    Jaket padded mojang (Pola panjang panjang) FH20-056

    Gaya No. Lapisan awak / tiung: Bulu bejirog, Lapisan leungeun baju: 210T taffeta; Bubuka hood: Dipecat 2 warna bulu panjang; Ngeusian: Sutra-sapertos wadding ku panangan Asesoris: Elastis string, Eyelet, tombol Snap, tombol transparan, Plafper zipper Feature: Bulu panjang dina 2 warna dina tiung, 3 lapisan lawon cangkang kalayan sulaman hurup sadayana, Kantong saku ku Pernyataan bulu : Seueur pr ...
  • Girl’s padded jacket (Long length pattern) FH20-055

    Jaket padded mojang (Pola panjang panjang) FH20-055

    Style No .: FH20-055 Warna: Pink Size Range: 4-12A lawon: Shell: 100% polyester dicetak lawon anyaman + poly chiffon on permukaan; Lapisan awak / tiung: Bulu bejirog, Lapisan leungeun baju: 210T taffeta; Bubuk hood: Bulu panjang warna-warni anu tiasa dicabut; Ngeusian: Sutra-sapertos wadding ku panangan Asesoris: Pita elastis, tombol Snap, tombol transparan, Metal zipper Feature: Bulu panjang dina 2 warna dina tiung, 3 lapisan lawon cangkang kalayan sulaman hurup sadayana, Pocket flap kalayan bulu Babasan: Sadayana -dipetak, Sagala-s ...
  • Girl’s padded jacket (Long length pattern) FH20-022

    Jaket padded mojang (Pola panjang panjang) FH20-022

    Gaya No .: FH20-022 Warna: Pink Ukuran Range: 4-12A lawon: Shell: 100% poliéster bersinar lawon anyaman + Sherpa; Lapisan awak / leungeun baju: 210T taffeta, Hood lining: bersinar lawon anyaman salaku lawon cangkang; Bubuk hood: Bulu panjang warna-warni anu tiasa dicabut; Ngeusian: Sutra-sapertos wadding ku panangan Asesoris: Elastis string, Eyelet, Tombol Transparan, tombol Snap, nilon zipper, Metal zipper Feature: Sherpa panel on upper and lower body Remensions: Adjustable waist with string string, Windproof sleeve cuff with 1 .. .
  • Girl’s padded jacket FH-17

    Jaket bantalan awéwé FH-17

    Gaya No .: FH-17 Warna: Hideung Ukuran Range: 4-12A lawon: Cangkang: 100% poliéster anyaman lawon; Pindingna: 210T taffeta; Ngeusian: Sutra-sapertos wadding ku panangan Asesoris: Pipa kabel, tombol snap, Plésél ritsleting Fitur: Potong & sewn panel
  • Fashion warm printed coat/FH-43A

    Mantel modél haneut dicetak / FH-43A

    Gaya No .: FH-43A
    Warna: Pink
    Ukuran Range: 3-7 / 8A
    Lawon: cangkang: 100% poliéster dicitak anyaman lawon + poli chiffon dina permukaan; Lapisan awak / leungeun baju: 210T taffeta, Hood lining: Poli bahan anyaman pérak; Ngeusian: Sutra sapertos wadding ku panangan
    Asesorisna: Piping cord, Snap button, Elastic tape, Nylon zipper
    Fitur: 3 lapis lawon cangkang kalayan sulaman hurup serentak sareng sifon dina permukaan
    Katerangan: Seueur cetak, Sulaman sadayana