Baju luar-1

  • Girl’s windbreaker WW-7

    Pecah angin awéwé WW-7

    Gaya No.: WW-7
    Warna: Bodas / Pink
    Ukuran Range: 4-12A
    Lawon: Cangkang: 100% poliéster anyaman lawon; Pindingna: 210T taffeta
    Aksésori: nilon seleting, anyaman pita ku pérak dua sisi
    Komentar: Sadaya-over print dina lawon cangkang awak, anyaman pita ku pérak kadua sisi dina leungeun baju raglan, Iga datar rajutan dina beuheung, cuff & handap
  • Girl’s windbreaker WW-3

    Pecah angin awéwé WW-3

    Style No .: WW-3 Warna: Navy / Pink / White Range Range: 4-12A lawon: Shell: 100% polyester shining anyaman lawon; Lapisan: 210T taffeta Asesoris: nilon seleting, Elastis Komentar: Panel dina warna kontras dina awak payun & leungeun baju
  • Girl’s windbreaker WW-1

    Pecah angin awéwé WW-1

    Style No .: WW-1 Warna: Pink / Bodas Range Range: 4-12A lawon: Shell: 100% polyester anyaman lawon; Pindingna: 210T taffeta Asesoris: Nylon zipper, Piping cord, Elastic Remanks: Raglan sleeve with 3 colour panels
  • Girl’s fur outerwear TU-01

    Baju awéwé bulu luar TU-01

    Style No .: TU-01 Warna: Gray Size Range: 1-5A Lawon: Shell: 100% polyester kelinci bulu; Pindingna: 210T taffeta; Ngeusian: Poliéster qulited padding 120g aksésori: Pléslét, Mutiara, Fitur Elastis: sulaman raray Panda sareng ceuli lawon cangkang dina tiung Koméntar: Mutiara dina saku payun
  • Girl’s  Sport windbreaker/ WW-2

    Pecah angin Perawan Olahraga / WW-2

    Aksésori: Shell: 100% poliéster anyaman lawon; Lapisan: 210T taffeta Babasan: Pita transparan kalayan dot print dina lengan baju raglan Ieu jaket olahraga anyaman kasual leupas kalayan warna anu kontras didamel tina lemes, seger sareng nyaman, lawon bahan tahan angin anu fungsina lemes. Hoodie saderhana tapi pinuh ku praktis sareng gaya; cuffs elastis sareng kelim, henteu ngan ukur ngagaduhan penampilan anu elegan sareng raoseun, tapi ogé nyayogikeun fungsi tahan angin. Bédana warna caang sareng poék sareng ...