Wilujeng sumping pikeun nganjang ka Canton Fair 127 urang

bd

Pameran Canton ka-127 bakal diayakeun online ti tanggal 15 dugi ka 24 Juni, kami ngiringan pameran kanton kalayan 3-4 kios ti saprak 2012, urang badé nyiapkeun karya-karya ieu kanggo nutupan kakirangan Canton Fair online.

1. Poto garmen dina modél: Tim R&D profesional kami ngadamel sampel énggal langkung ti 1000 gaya per taun, kami bakal nyayogikeun desain panganyarna kami sareng ngadamel poto dina modél pikeun pilihan anjeun.

2. Perkenalan produk pidéo pondok: Kami bakal nyayogikeun produk vidéo pondok, sapertos lawon & aksésorinyetak & sulamanpagawean khusus jeung saterusna, anu bakal ngantep anjeun lalajo langkung jelas sareng intuitif.

3. jasa vidéo hiji-ka-hiji: Punten nelepon video sareng kami iraha waé upami anjeun resep kana produk kami, kami resep nyayogikeun layanan vidéo hiji-hiji pikeun nunjukkeun conto kami sareng ngajelaskeun aranjeunna lengkep, anu bakal ngantepkeun anjeun ngaraos yén anjeun sacara pribadi aya di tempat kajadian.

4. 10 × 24 jam ruang tamu online: Kami nampi pisan kadatangan anjeun sareng ngarepkeun nyayogikeun layanan vidéo hiji-hiji pikeun anjeun.


Pos waktos: Mei-21-2020