Kasaluyuan pantun sareng kepraktisan

Jalma-jalma modéren ngarep-ngarep bakal balik deui ka kahirupan aslina tina impetuositas sadidinten & hariwang sareng ngudag kahirupan anu sajati. Kalayan jas ngaput anu indah sareng nyaman, saderhana & jaket olahraga kasual, urang tiasa ngalambatkeun léngkah tina kahirupan gancang sareng tegang ku rasa tiiseun anu solem.

q1

Jaket olahraga ieu cocog pikeun sagala jinis pidangan kahirupan, naha éta téh jogging, hiking sareng olahraga outdoor anu sanés atanapi palatihan jero ruangan. Kalayan ciri olahraga anu fungsional tinggi, éta tiasa fleksibel dianggo dina sababaraha olahraga sareng gampang ngarobah tina lapangan olahraga janten luang sadidinten. Bahan katun pinuh ieu nganggo beurat sedeng lawon kalayan benang khusus pikeun ninun kana permukaan lawon tékstur alami, teras sanyawa lawon fungsional, anu ngajantenkeun jaket olahraga pikeun ngahontal ingetan kahaneutan maksimum sareng kapanjangan.

q2

Tim R&D kami nganggo lawon fungsional anu kabeungkeut pikeun ngahontal épék haneut, kapanjangan, nyaman & mode. Kalayan tali draw dina tiung, elastis dina handapeun sareng cuff & ritsleting waterproof paling anyar & nyabok, desain ieu bakal langkung tahan cai sareng tiis-buktina. Mode produk garmen pangénggalna nyaéta desain punch geometri, anu henteu ngan ukur ningkatkeun tékstur gaya & pikaresepeun tapi ogé nyugemakeun ngudag jalma ngora kana kaanekaragaman sareng individualitas, éta ogé mangrupikeun tafsir anu sampurna pikeun éstétika konvensional.

Nanging pangudag jalma dina papakéan nyaéta langkung merhatoskeun kasaluyuan pantun sareng kepraktisan, sapertos jas hujan Girl. Keragaman bahan ngajantenkeun jas hujan janten beunghar sareng warni, bédana tékstur henteu ngan ukur nyumponan kabutuhan musiman anu béda, tapi ogé ngajadikeun jas hujan ngagaduhan gaya sareng fitur anu béda-béda pisan. Pantun, kapribadian sareng gambar produk sareng henteu nganggo gaya anu saluyu sareng pilihan jalma millenial ayeuna pikeun ngudag individualitas sareng kaos anu saleresna.

q3

Jas hujan Girl ieu ngarobih gaya sareng bahan jas hujan tradisional, anu henteu ngan ukur tiasa dijantenkeun tempat panyumputan dina waktos mendung sareng hujan, tapi ogé tiasa dijantenkeun jas pikeun dianggo normal, kolokasi warna na anu cerah ngahasilkeun perasaan anu hirup pikeun jalma.

q4

Awak jas hujan nganggo lawon jieunan anu dilapis tibatan lawon PVC konvensional, anu ngagaduhan élastisitas anu langkung ageung sareng ngamungkinkeun murangkalih manteng awakna dina radian ageung pikeun ngaleupaskeun naluri alamiah na. Éta nambihan langkung pikaresepeun pikeun nempatkeun sababaraha bentuk manik-manik dina lawon PVC transparan tina tiung sareng kelim sareng ngajantenkeun jalma anu ngagemna janten sorotan jalma-jalma, ritslét ogé didamel tina bahan PVC, anu langkung saé cocog sareng lawon.


Pos waktos: Mei-06-2020