Jejer Desain SS21: Unsur Skateboard Cool

as

Lampu kota nyebarkeun téma klasik skateboard ku unsur période cahaya wengi. Rasa gerak, detil praktis fungsional sareng detil modular ngabangkitkeun barang-barang skateboard anu penting. Éta tiasa nyocogkeun sareng warna-warna caang héjo kapur biologis, éléktro-optik ungu sareng biru calakan kalayan warna tunggal nampilkeun rasa anu kontras.

1. Pecah angin multi-fungsi anu tiasa dibalikkeun tiasa ngungkulan kaayaan cuaca anu robih dina usum semi. Pelacak angin sareng seleting lampu tiasa nganggo saku modular, fungsi ngagem dua sisi sareng motong lampu neon kanggo nunjukkeun unsur-unsur praktis.

2. Lawon anu lemes sareng anu dirampa ku kulit sapertos nilon dianggo pikeun ngadamel kolor pondok skateboard. Sisipan anu réfléktif atanapi detail belang ditambihkeun dina pola leupas kanggo nampilkeun épék lampu modéren, anu nunjukkeun rasa praktis ku cara ngagunakeun buckles anu tiasa disetél dina cangkéng.

3. Warna lampu psychedelic nambihan épék fluorescent dina warna latar bodas hideung atanapi optik, belang marmer nganyarkeun épék percetakan dasi-dyed, anu desain populér di cinyusu sareng usum panas 2021.

4. Dina ngudag kanyamanan maksimal, gaya Tannin parantos ngancik kana desain anu lega sareng leupas ti taun 1990an, desain hémmed parantos kapilih pikeun nyéépkeun rohangan pikeun tumuh sareng jangkungna barudak. Warna anu caang sapertos bijil kapur héjo sareng éléktro violet ogé tiasa dicocogkeun sareng monokrom hideung bodas, anu nambihan warna cerah anu luar biasa dina desain.

5. Panel asimétri cut & sewn ngagantikeun olahraga, detail warna anu dinamis ngadominasi musim-musim anu lalu, tapi anu langkung modéren sareng pikaresepeun anu asymmetric cut & sewn panel populér di musim ieu. Fokus pasar tina motong dasar sareng ngaput nyaéta ngagunakeun warna sareng tékstur anu dicitak pikeun nyiptakeun rasa anu kontras.

6. Hiasan anu kasohor ningkatkeun olahraga. Kombinasi warna cerah sareng detail baju olahraga anu populér ngajantenkeun detail anu kasohor janten tren anyar. Detil olahraga anu kasohor sapertos édisi, selip karét sareng corétan anu populér dina séri olahraga.


Pos waktos: Mei-06-2020