Perkenalan 127 Canton Fair online

w1

Canton Fair 127th bakal diayakeun sacara online ti 15 dugi ka 24 Juni. Canton Fair online ieu bakal janten desain struktural anu anyar sareng ngahijikeun deui prosés. Éta bakal nampilkeun tilu bagian interaktif: Platform Docking, Palang-wates E-commerce Area sareng Layanan Pamasaran Langsung, anu bakal ngahijikeun gabungan, negosiasi sareng urus, sareng teras-terasan maén kauntungan dagang. Dumasar kana B2B sareng ngémutan sababaraha platform B2C, kami bakal ngawangun platform dagang asing 10 × 24 online pikeun nyayogikeun presentasi online, gabungan tina pasokan sareng pameseran, negosiasi online sareng jasa sanésna pikeun paméran sareng pembeli, anu tiasa didamel padagang Cina sareng asing mesen tempat sareng ngalakukeun usaha di bumi.

1. Platform docking tampilan online bakal diwangun, kami bakal ngamajukeun sadaya 25000 perusahaan paméran anu ngiringan dina Canton Fair pikeun dipajang online, sareng numutkeun setélan anu biasa tina paméran fisik aslina, éta bakal dibagi kana pameran ékspor sareng pameran impor, sareng aréa paméran anu saluyu bakal disiapkeun masing-masing, paméran ékspor bakal dibagi kana 16 kategori komoditi numutkeun katégori peralatan éléktronik, konsumsi sapopoé, tekstil sareng pakean, sareng perawatan médis sareng kasihatan, sareng 50 daérah paméran bakal disiapkeun masing-masing, urang bakal ngaoptimalkeun sistem pamundut sareng ningkatkeun fungsi milarian Multi-basa, anu pembeli bakal merenah pikeun milarian paméré sareng paméran.

2. Daérah e-commerce cross-border bakal disiapkeun, urang bakal ngayakeun kagiatan anu téma "To Synchronize Canton Fair and To share Global Business Opportunities". Ngaliwatan ngadegkeun tautan tukeur, urang bakal ngalaksanakeun kagiatan bisnis online dina waktos anu ngahiji dumasar kana nami sareng gambar anu dihijikeun ku Canton Fair, kalebet kalebet dua bagian: kahiji, urang bakal nyetél tés e-commerce komprehensif lintas-wates daérah, nyebarkeun karya unggal daérah tés komprehensif, sareng ngamajukeun sababaraha perusahaan merek e-commerce lintas batas. Kadua, kami bakal milih sajumlah platform e-commerce lintas-wates pikeun nyorot ciri-ciri paméran perdagangan "perusahaan ka perusahaan". Utamana pikeun kerjasama sareng platform B2B sareng nyandak bagian tina platform B2C kana akun, sareng ngadorong organisasi platform pikeun ilubiung dina pameran kalayan sagala jinis perusahaan anu nohonan standar kualitas, saéngga ngagedékeun jumlah perusahaan waris.

3. Jasa pamasaran langsung bakal disayogikeun, kami bakal ngawangun kolom sareng tautan langsung online, sareng nyetél ruang tamu online 10 × 24 jam pikeun unggal paméran. Ruang tamu ieu henteu diwatesan ku waktos sareng ruang. Paméran sanés ngan ukur tiasa gaduh diskusi langsung nyanghareupan sareng pembeli dina Internét, tapi ogé ngémbarkeun sareng ngamajukeun ka sajumlah ageung pembeli ngalangkungan siaran langsung dina Internét dina waktos anu sami. Platform kami ogé bakal nyayogikeun fungsi-fungsi sapertos video dina paménta, unggah pidéo, komunikasi interaktif sareng ngabagi pikeun ngeuyeuban bentuk paméran.


Pos waktos: Mei-20-2020