Warta

  • Warmly welcome to visit our 127th Canton Fair
    Pos waktos: Mei-21-2020

    Pameran Canton ka-127 bakal diayakeun online ti tanggal 15 dugi ka 24 Juni, kami ngiringan pameran kanton kalayan 3-4 kios ti saprak 2012, urang badé nyiapkeun karya-karya ieu kanggo nutupan kakirangan Canton Fair online. 1. Poto garmen dina modél: Tim R&D profesional kami ngadamel sampel énggal langkung ti 1000 ...Maca deui »

  • Introduction of 127th online Canton Fair
    Pos waktos: Mei-20-2020

    Canton Fair 127th bakal diayakeun sacara online ti 15 dugi ka 24 Juni. Canton Fair online ieu bakal janten desain struktural anu anyar sareng ngahijikeun deui prosés. Éta bakal nampilkeun tilu bagian interaktif: Platform Docking, Palang-wates E-commerce Area sareng Live Marketing Service, anu bakal ngahijikeun j ...Maca deui »

  • SS21 Design Topic : Cool Skateboard Elements
    Pos waktos: Mei-06-2020

    Lampu kota nyebarkeun téma klasik skateboard ku unsur période cahaya wengi. Rasa gerak, detil praktis fungsional sareng detil modular ngabangkitkeun barang-barang skateboard anu penting. Éta tiasa nyocogkeun sareng warna-warna caang héjo kapur biologis, éléktro-optik ungu sareng intel ...Maca deui »

  • The compatibility of fashion and practicality
    Pos waktos: Mei-06-2020

    Jalma-jalma modéren ngarep-ngarep bakal balik deui ka kahirupan aslina tina impetuositas sadidinten & hariwang sareng ngudag kahirupan anu sajati. Kalayan jas ngaput anu indah sareng nyaman, saderhana & jaket olahraga kasual, urang tiasa ngalambatkeun léngkah tina kahirupan gancang sareng tegang ku rasa tiiseun anu solem. Olahraga ieu ...Maca deui »