Budak awéwé

  • Girl’s sweatshirt LY20-040

    Kaos baju awéwé LY20-040

    Gaya No .: LY20-040
    Warna: Angkatan Laut
    Ukuran Range: 4-12A
    Lawon: 100% katun bulu, 280gsm
    Aksésori: pita elastis, Rhinestone
    Fitur: Raglan leungeun baju + 3 pcs panels ku bolong ujung atah dina warna ganda
    Babasan: Nyetak panempatan nganggo rhinestones setrika, Bordir tambalan Bulu
  • Girl’s dress WP-3223

    Pakéan awéwé WP-3223

    Gaya No.: WP-3223
    Warna: Bodas / Angkatan Laut
    Ukuran Range: 4-12A
    Lawon: 95% katun 5% spandex jersey tunggal, 160gsm + 100% poliéster renda; Cangkang handap: 100% poliéster bolong, lapisan handap: 95% katun 5% spandex jersey tunggal, 160gsmwith sadaya-over print
    Aksésori: Sequin, Intan
    Fitur: Kantong tambalan / sulaman payet, bolong bolong ku inten ku ngaput tangan
    Komentar: Panel renda dina awak payun, bolong Pleated kalayan ujung atah dina pingping
  • Girl’s padded jacket (Long length pattern) FH20-047

    Jaket padded mojang (Pola panjang panjang) FH20-047

    Gaya No.: FH20-047
    Warna: Bodas
    Ukuran Range: 4-12A
    Lawon: cangkang: 100% poliéster 50D anyaman lawon kalayan sagala-leuwih foil print; Lapisan awak / leungeun baju: 210T taffeta, Hood lining: Bulu kelenci palsu; Bubuka hood: Bulu kelenci palsu anu tiasa dicabut; Ngeusian: Sutra sapertos wadding ku panangan
    Aksésori: tombol transparan, tombol snap, Gesper emas logam, seleting Plastik
    Fitur: Seueur foil nyetak dina lawon cangkang, bulu kelenci palsu dina cuff sareng tiung muka
    Komentar: Sadaya-leuwih foil print, Pinggang sabuk, cuff leungeun baju Windproof kalayan 1x1 datar-rajutan iga
  • Girl’s warm leggings/XN-8037

    Legging haneut mojang / XN-8037

    Legging anu caket ieu, anu peryogi pisan pikeun usum salju, didamel tina buludru mirco anu kandel, padet, lemes sareng lemes. Lawon halus ieu henteu ngan ukur haneut, tapi ogé fleksibel sareng raket. Éta ngagaduhan standar anu cocog sareng kulit anu luhur, bulu na henteu gampang digosok sareng ditumpes, sareng langkung awét sareng henteu gampang diudar sareng ngarusak sareng kerut saatos dikumbah sababaraha kali. Fitur dua lapis nyayogikeun résistansi angin anu saé pisan sareng haneut awét. Pinggel didamel tina lawon awak ku ...
  • Girl’s t-shirt l/s  XC20-103

    Kaos awéwé l / s XC20-103

    Style No.:XC20-103 Warna: Pareum bodas Ukuran Ukuran: 4-12A Lawon: 95% katun 5% spandex jersey tunggal, 220gsm Aksesori: Sequin Remanks: Glitter panempatan cetak, Dua lapisan sulaman payet, Bengkok handapeun dina tonggong
  • Girl’s t-shirt s/s  XXXX-03

    Kaos awéwé s / s XXXX-03

    Style No.:XXXX-03 Warna: Bodas Ukuran Range: 6-14A Lawon: 95% katun 5% spandex jersey tunggal, 160gsm Aksesori: Mutiara Ucapan: Pletak print with glitter, ironed ironed, pearls by hand sewing
  • Girl’s t-shirt s/s  WP-3051

    Kaos awéwé s / s WP-3051

    Style No.:WP-3051 Warna: Bodas Ukuran Range: 4-12A Lawon: 95% katun 5% spandex jersey tunggal, 160gsm + 100% polyester lace Accessory: Woven tape with 3 colours, Rhinestone Feature: lace lace dina dada kénca
  • Girl’s t-shirt s/s  WP-3030

    Kaos awéwé s / s WP-3030

    Gaya No.:WP-3030 Warna: Bodas Ukuran Range: 4-12A Lawon: 95% katun 5% spandex jersey tunggal, 160gsm aksésori: Kembang, Mutiara, Payet Fitur: Off-the-taktak dina leungeun baju Komentar: Panempatan print ku kembang , mutiara & manik-manik ku ngaput leungeun
  • Girl’s t-shirt s/s  WO-10

    Kaos awéwé s / s WO-10

    Gaya No.:WO-10 Warna: Bodas Ukuran Range: 2A-8A lawon: 62% poliéster 33% katun 5% spandex jersey tunggal, 180gsm aksésori: Pita busur Fitur: Katun warna Babasan: Pletakan print, patch sulaman nganggo busur
  • Girl’s t-shirt s/s  WO-5

    Kaos awéwé s / s WO-5

    Gaya No: WO-5 Warna: Bodas Ukuran Range: 4-12A lawon: 95% katun 5% spandex jersey tunggal, 160gsm aksésori: Rhinestone, Mutiara Catatan: Pletakan print, sareng berlian imitasi ironis, Patch sulaman sareng mutiara
  • Girl’s t-shirt s/s  WO-4

    Kaos awéwé s / s WO-4

    Gaya No: WO-4 Warna: Bodas Ukuran Range: 4-12A lawon: 95% katun 5% spandex jersey tunggal, 160gsm aksésori: Sequin, Rhinestone Komentar: Pletakan panempatan kalayan ironis rhinestone & manik-manik ku jahit leungeun
  • Girl’s t-shirt l/s  LY-191030

    Kaos awéwé l / s LY-191030

    Gaya No.:LY-191030 Warna: Pareum bodas Ukuran Ukuran: 4-12A lawon: 95% katun 5% spandex jersey tunggal, 220gsm aksésori: Rhinestone, Bola bulu Komentar: Cetakan panempatan ku rhinestones setrika & bola bulu ku ngaput tangan, Hareup handapeunna langkung pondok kalayan curhat sisi
123456 Teras> >> Halaman 1/7