Taros Kami

Xiyingying (Fujian) Pakéan & Tenun Co., Ltd.

Alamat

NO.ÉWÉ BANGUNAN, PAROT PIONEER PARK, LINGXIU TOWN, SHISHI City, QUANZHOU City, FUJIAN PROVINCE

E-mail

Telepon

Penjualan: 0086-15259520229

Sokongan: 0086- (0) 595-88811328

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten

Saptu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami