Sertipikat

jh

Produk mérek terkenal Fujian

hf

Bayaran pajak di 2018 langkung ti 5 juta yuan

q

Mérek dagang terkenal di propinsi fujian

英文版ISO9001质量管理体系认证证书1

ISO9001 : 2015 Sértipikasi sistem manajemen kualitas

qw

SA8000 : 2014 Sertifikasi sistem manajemén tanggung jawab sosial

ngg

Peunteun kiridit perusahaan perusahaan kiridit AAA

j

Patuh ku kontrak sareng unit anu dipercaya ku administrasi fujian pikeun industri sareng perdagangan

egr

Sertipikat panghargaan CF

英文版ISO14001环境管理体系认证证书1

ISO14001 : 2015 Sertifikasi Sistem Manajemén Lingkungan

英文版ISO45001职业健康安全管理体系认证证书1

ISO45001 : 2018 Sertifikasi sistem manajemén kasihatan sareng kasalametan pagawéan

售后服务认证换证英文版1

Sértipikat Layanan Saatos Penjualan