Windbreaker pantun / SH-920

Pedaran pondok:


  • Warna: Hideung
  • Bahan lawon: Cangkang: 100% poliéster 75D mémori palsu; Lapisan awak / tiung: bolong poliéster 100%; Lapisan leungeun baju: 210T taffeta
  • Sarat pamayaran: T / T, L / C
  • MOQ: 600
  • Ukuran: 8-16A
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Aksésori: Pita elastis, Plastik ritsleting

    Babasan: Print reflektif, liang Laser dina panel payun

    Pecah angin parantos gaduh langkung ti saratus taun sajarah, sareng ayeuna sigana tiasa tahan uji waktos. Gaya sareng lawon na ngagaduhan keunikan nyalira, anu tiasa ngantunkeun kesan anu jero dina sakilas; kepraktisanna teu aya tandingna, dina usum gugur anu ujug-ujug tiis sareng ngadadak panas, palebah angin tiasa dipakena sareng di udagkeun sakahayangna teu paduli cuaca, tiasa ngiringan anjeun ngumbara jauh, tapi ogé tiasa nganggo jalan-jalan kalayan gampang.

    Liang leutik di sisi payun sareng tiung henteu ngan ukur ngajantenkeun langkung napas, tapi ogé nambihan rasa pantun. Salaku tambahan, warna beureum, bodas, hideung anu cocog babarengan ngajantenkeun jalma ngarasa bener sareng jahat, hirup sareng maot, cahaya panonpoe sareng kalangkang, bising sareng tiiseun, radikal sareng konservatif. Sanaon warna ieu ditentang pisan, éta ogé ngagaduhan kesamaan anu teu tiasa ucapkeun. Anggo sakaligus warna kontradiktif mangrupikeun kombinasi anu teu tiasa ditolak dina panggunaan warna.

    Kusabab didirikeunna, kami keukeuh kana ideu manajemén anu maju, kualitas produk anu saé sareng pitunjuk pikeun perusahaan ku konsép pasar anu getol. Dina waktos anu sasarengan, urang merhatoskeun pisan kana pamekaran gaya énggal, nuturkeun kontrol kualitas sacara ketat. Hal ieu dipikaresep pisan ku palanggan énggal sareng lami anu kami nyayogikeun kualitas kelas munggaran, harga preferensial, pangiriman tepat waktu sareng jasa perhatian sareng sajabina. Produk kami kanggo pasar kelas menengah sareng tinggi, anu laris di panjuru dunya, sapertos Italia 、 Spanyol 、 Yunani 、 Brasil 、 Filipina 、 UAE 、 Aljazair sareng sajabina.

    Ideu bisnis kami nyaéta pikeun nyiptakeun pesona sareng ngahontal mitra koperasi win-win sasarengan。

    XIYINGYING muka haténa, tulus ngabagéakeun palanggan anyar sareng lami pikeun nganjang, kami bakal janten pilihan anu pangsaéna sareng ogé pasangan anu paling dipercaya. 

     





  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali