Jaket empuk budak SH-764

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Gaya No.: SH-764

Warna: Hideung

Rentang Ukuran: 4-12A

Lawon: Cangkang: 100% poliéster pongee anyaman lawon; Pindingna: 210T taffeta; Ngeusian: Sutra sapertos padding 120g

Aksésori: Tali elastis, stop kontak Plastik, Eyelet, tombol Snap, seleting Plastik nganggo pita anyaman

Fitur: Pola dina lawon cangkang tanpa jahitan

Babasan: Kantong bolong


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali