Jaket empuk budak SH-1019

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Gaya No.: SH-1019

Warna: Royal biru

Rentang Ukuran: 4-12A

Lawon: Cangkang: 100% poliéster anyaman lawon; Lapisan awak: Bulu bejirog; Lapisan leungeun baju / tiung: 210T taffeta; Ngeusian: Sutra sapertos wadding ku panangan

Aksésori: Elastis senar, Stopper Plastik, Eyelet, Plastik ritsleting

Fitur: Awak: Pola dina lawon cangkang tanpa jahit


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali