Budak lalaki

  • Camouflage vest/SH-1016

    Rompi kamuflase / SH-1016

    Asesoris: Labél silikon, beungkeutan elastis, Tali pipa, Ritsleting rét Plastik: Seueur cetak Kusabab cuaca tiris, seueur jalma milih baju empuk katun panjang. Éstu raoseun pameunteu nganggo baju bentukna panjang, tapi milih baju bentuk pondok henteu cekap tetep haneut. Janten anu paling merenah kedah janten rompi kapas. Desain rompi ieu henteu ngan ukur modis sareng geulis, tapi ogé merenah pikeun kagiatan. Éta ogé pilihan seueur jalma Jinis ieu ...
  • Casual hoodie and pants/ SH-978

    Hoodie kasual sareng calana / SH-978

    Asesoris: Hood drawcord, Herringbone tape, Silcon label, Nylon zipper Remmarks: All-over dicetak cut & sewn panel Cotton cover benang mangrupikeun lawon rajutan komposit sareng jarum datar pakan sareng benang ditambih. Lawon na elastis, hampang sareng lemes, raoseun kanggo dipakena. Éta ngagaduhan nyerep uap gancang sareng konduksi, sareng garing sareng henteu caket, mangrupikeun salah sahiji lawon anu resep ku seueur jalma. Kombinasi warna biru poék sareng warna beureum masihan jalma pangaruh visual anu kuat, anu nunjukkeun yén ...
  • Fashion windbreaker/ SH-920

    Windbreaker pantun / SH-920

    Asesoris: Pita elastis, Plésél ritslét Pernyataan: Cetak reflektif, liang Laser dina panel payun Windbreaker parantos gaduh langkung ti saratus taun sajarah, sareng ayeuna sigana tiasa tahan uji waktos. Gaya sareng lawon na ngagaduhan keunikan nyalira, anu tiasa ngantunkeun kesan anu jero dina sakilas; kepraktisanana teu aya tandingna, dina usum gugur anu ujug-ujug tiis sareng ujug-ujug panas, palebah angin tiasa dipakai sareng dicandak sakahayangna sanaos cuacana, tiasa ngiringan anjeun ngumbara jauh awa ...
  • Fashion T-Shirt/ SX-2262

    Kaos Pantun / SX-2262

    Kapas slub mangrupikeun prosés anyaman novel anu paling énggal kanggo sadaya lawon katun. Lawon ieu biasa digambar sareng metik benang pikeun ngawangun épéktur sapertos slub. Vicissitude tina lawon linen alam boga breathability hadé tur kinerja nyerep peluh tibatan lawon katun polos-rajutan biasa. Mangrupikeun pilihan anu langkung saé pikeun kaos oblong usum panas. Kapas slub ngagaduhan ciri anu teu sayogi dina lawon katun biasa, sapertos lemes, perméabilitas hawa tinggi, tahan peregangan, sareng ...
  • Casual  Polo Shirt/BL-201

    Kaos Polo Kasual / BL-201

          Kaos Polo asalna dipaké ku bangsawan nalika maén polo. Sugan kusabab kanyamanan na, éta sok ngaraosan pangsaéan ageung tina papakéan. Kusabab éta sanés teuing sapertos kaos oblong teu kaku sareng kaku sareng serius sapertos kaos, éta cocog pisan kanggo acara hiburan komérsial. Sanaos kaos oblong Polo tacan robih pisan ti saprak lahirna, warna-warni cerah sareng kerah anyaman anyaman bergaris leutik ningkatkeun pantun sacara umum. Gaya ieu kami ...
  • Boy’s laser punching and heating jacket/DK-005

    Punching laser budak sareng jaket pemanasan / DK-005

    Katerangan: Jakét laser punching sareng jaket pemanasan
    Gaya No .: DK-005
    Warna: Hideung
    Bahan lawon: lawon anyaman poliéster 100%
    Ukuran: 4-12A
    MOQ: 600 pcs
    Sarat pamayaran: T / T, L / C
  • Boy’s long pants SH-1058

    Calana panjang budak lalaki SH-1058

    Gaya No .: SH-1058 Warna: Angkatan Laut Ukuran Kisaran: 4-12A Lawon: 66% rayon 29% nilon 5% spandex ponte-de-roma, 315gsm Asesoris: Elastis, Pléslip ritslét Fitur: Alfabetis rét huntu Babasan: Bodas & beureum pipa dina cut handap & panel sewn
  • Boy’s long pants SH-1057
  • Boy’s long pants SH-1056

    Calana panjang budak lalaki SH-1056

    Style No .: SH-1056 Warna: Hideung / Bodas / Beureum Ukuran Range: 4-12A lawon: 70% katun 25% poliéster 5% spandex fleece, 260gsm Accessory: Drawcord, Water-proof zipper
  • Boy’s long pants SH-1055
  • Boy’s long pants SH-960

    Calana panjang budak lalaki SH-960

    Gaya No .: SH-960 Warna: Hideung / Bodas Ukuran Ukuran: 4-12A Lawon: 66% rayon 29% nilon 5% spandex ponte-de-roma, 380gsm aksésori: Elastis, Plésleting ritsleting: Panempatan cetak, Pipa beureum dina sisi motong & sewn panel
  • Boy’s long pants SH-955

    Calana panjang budak lalaki SH-955

    Gaya No .: SH-955 Warna: Angkatan Laut / Beureum / Bodas Rentang Ukuran: 4-12A lawon: 66% rayon 29% nilon 5% spandex ponte-de-roma, 380gsm Asesoris: Elastis Komentar: Panempatan print
123456 Teras> >> Halaman 1/7