Tentang Kami

XIYINGYING (FUJIAN) DRESS & WEAVING Co., Ltd.didirikeun taun 2005, anu dikembangkeun dumasar kana Shishi XiYangYang Children Clothing Co., Ltd. didirikeun taun 1998. Saatos langkung ti 20 taun pangembangan, kami mangrupikeun perusahaan garmen Kids and Men's propésional dina bidang rajutan sareng anyaman desain produk, manufaktur & pamasaran. Urangkaluaran taunan langkung ti 4 juta potongan / sét. Kami ngaluluskeun Sértipikasi Sistem Manajemen Mutu ISO9001, Sertifikasi Sistem Tanggung jawab Sosial SA8000 sareng Integrasi Éléktipikasi sareng Sértipikasi Sistem Manajemén Industrialisasi, sareng kéngingkeun penghargaan: "Patuh ku Unit Kontrak sareng Terpercaya" ku Propinsi Fujian "Produk Fujian Top-brand" 、 " Fujian Merek Terkenal ”jeung sajabana. Kantor pusat kami aya di salah sahiji markas produksi garmen utama nasional - Kota SHISHI, anu ngagaduhan ékonomi anu makmur sareng patalimarga anu merenah. Kami gaduh langkung ti 400 padamel sareng gedong pabrik standar kami sorangan sareng tim R&D profesional.

sd

Kusabab didirikeunna, kami keukeuh kana ideu manajemén anu maju, kualitas produk anu saé sareng pitunjuk pikeun perusahaan ku konsép pasar anu getol. Dina waktos anu sasarengan, urang merhatoskeun pisan kana pamekaran gaya énggal, nuturkeun kontrol kualitas sacara ketat. Hal ieu dipikaresep pisan ku palanggan énggal sareng lami anu kami nyayogikeun kualitas kelas munggaran, harga preferensial, pangiriman tepat waktu sareng jasa perhatian sareng sajabina. Produk kami pikeun pasar kelas menengah sareng luhur, anu ngajual ogé saalam dunya, sapertos Italia, Spanyol, Yunani, Brazil, Filipina, UAE, Algeria sareng sajabina.

Ideu bisnis kami nyaéta pikeun nyiptakeun pesona sareng ngahontal mitra koperasi win-win sasarengan.

XIYINGYING muka haténa, tulus ngabagéakeun palanggan anyar sareng lami pikeun nganjang, kami bakal janten pilihan anu pangsaéna sareng ogé pasangan anu paling dipercaya.  

fg
dg (1)
dg (3)