• xyy
  • xyy22
  • xyy33
  • zvx
  • asc
  • wfe

tentang Kami Selamat, anjeun maénkeun sorangan

XIYINGYING (FUJIAN) DRESS & WEAVEING CO., LTD. didirikeun taun 2005, anu dikembangkeun dumasar kana Shishi XiYangYang Children Clothing Co., Ltd. didirikeun taun 1998. Saatos langkung ti 20 taun pangembangan, kami mangrupikeun perusahaan garmen Kids and Men's propésional dina bidang rajutan sareng anyaman desain produk, manufaktur & pamasaran.